Papirisolering

Papirisolering

I Danmark er papirisolering et relativt nyt isoleringsmateriale, til trods for at det i udlandet, især i USA har været brugt i mere end 100 år.

Papirisolering har mange fine egenskaber og vi oplever i øjeblikket en stigning i anvendelsen heraf.
Papirisolering holder ikke alene på varmen om vinteren, men har ligeledes gode egenskaber i forhold til at reducere inde-temperaturen om sommeren. Derudover har papirisolering grundet sin høje densitet
også en rigtig fin lyddæmpende effekt.
Især ved efterisolering er de fugttransporterende egenskaber også værd at tage i betragtning. De betyder nemlig, at en tæt dampspærre ikke er nødvendig (læs mere her). Når man efterisolerer fx. på et loft er den eksisterende dampspærre sjældent tæt og det kræver mange ressourcer at reparere eller udskifte den.
Også ved nybyggeri er det værd at overveje at undlade dampspærren, det vil som regel give et bedre indeklima. 

Papirisolering - et miljøvenligt produkt
Papirisolering er, som navnet antyder lavet af papir. For at være mere præcis, så indsamles restpartier af aviser og afleveres til fremstilleren af Climacell, CWA. På CWA's fabrik renses, findeles og behandles aviserne. Produktet af denne proces er et isoleringsmateriale, som ikke bare har mange fremragende egenskaber, men også er miljøvenligt, da det er lavet af 100% genbrugsmateriale. 
Læs mere på www.Climacell.dk

Bliv ringet op

Arbejde med ansvar

At drive et byggefirma, der henter hovedparten af opgaverne i nærområdet, stiller krav til at du opfører dig ordentligt, og leverer en høj kvalitet - hver gang.

Jeg stiller de samme høje krav til mine samarbejdspartnere og leverandører af materialer.

Privat bor Claus Hansen, 44 år, i Vejen, sammen med kone og to børn.

Kontakt Claus på tlf. 4082 4295 hvis du vil bygge nyt hus, forny det eksisterende, eller mangler hjælp indenfor: total entreprise, tømrer arbejde, murer opgaver, belægning- og anlægsarbejde, køkkenmontage, gulv- og tagbelægning.

Claus Hansen

Vi er...

Byggefirmaet Claus Hansen logo

Kontakt os

Claus Hansen

Vores eksisterende kunder siger...

“Vi fik Claus anbefalet gennem vores nabo, og har været meget tilfredse med total-ombygningen af vores sommerhus og flere andre opgaver – han holder hvad der bliver lovet – til en god pris”
Peter & Inger Petersen, Gram

“Vi brugte første gang Claus til at lave ordentlig finish efter andre håndværkere, og senest har han opført en komplet tilbygning til vores nybyggede hus – begge dele indenfor budget og til aftalt tid”
Rikke & Kim Østergaard, Vejen

Kontakt mig gerne

Kontakt mig på tlf. 4082 4295, hvis at du gerne vil tale med mine tidligere kunder.

Ovenstående er kun nogle få af de mange kunder, jeg gennem de seneste 28 år har haft fornøjelsen af at arbejde for.