Tagdækning i Vejen

Tagdækning i Esbjerg

Trænger dit hus eller sommerhus til ny tagdækning, tilbyder vi hos Byggefirmaet Claus Hansen professionel og grundig udførelse af ny beklædning til dit tag i Vejen, Kolding og Vejle. Har du et gammelt hus, hvor taget er medtaget, er det en rigtig god og fornuftig investering at renovere taget, da det ofte er der, hvor der virkelig kan gøres forbedringer til at beskytte den underliggende konstruktion. Tagdækning i solid kvalitet sikrer, at træværket under tagpappet ikke tager skade, og at der bliver lukket af for vind og vejr. Vi er eksperter i montering af nyt tagpap, da vi har udført det i snart tre årtier. Vi tilbyder samtidig nogle særdeles konkurrencedygtige priser, således at du ikke vælter budgettet.

God kvalitet er vejen til glade kunder

Når du bestiller tagdækning hos os, kan du være helt sikker på, at vi udfører arbejdet med stor præcision og teknisk snilde, da arbejdet med tagpap handler om at være nøjagtig og grundig. Vi lever af glade kunder og har gjort det i mange år. Vi anvender derfor tagpap i stærk kvalitet, som er holdbart og slidstærkt, således at det ikke skal skiftes de næste mange år, så du sparer penge. Vi arbejder med stor faglig integritet, og vi sætter en ære i at udføre alt efter bogen. Når vi lægger tag, lever vores arbejde naturligvis op til dine forventninger samt overholder alle gældende regler, anbefalinger og energimæssige tiltag.

Vi udfører tagdækning i Vejen, Kolding og Vejle

Med respekt for din tid og de aftaler, vi forud for opgaven har indgået, udfører vi tagdækning til tiden og til den aftalte pris. Vi kommer altid til tiden og giver besked i god tid, hvis vi mod forventning skulle blive forsinket. Vi tager ansvar for vores arbejde, da vi kvitterer den tillid, du viser os, med et unikt og perfekt stykke håndværk, der tjener både dig og dit hus rigtig godt. Vi stiller altid strenge krav til vores leverandører af tagpap, da vi har fokus på den gode kvalitet i alle henseender. Med det bedste tagpap på markedet får du en mere modstandsdygtig og tæt tagdækning, der lever fuldt ud op til den påkrævede holdbarhed, der kræves i Danmark med vores vind og vejr. Med nyt tagpap kan du endvidere se frem til mindre vedligehold – især hvis du bor i et gammelt hus, da der er sket meget med de materialer, der anvendes til tagdækning.

Vi tager imod alle opgaver - uanset størrelsesorden

Lige meget hvor stor eller lille en opgave du har til os, hjælper vi dig glædeligt med den. Vi ser lige seriøst på alle jobs, og vi er altid klar med god og kyndig rådgivning og vejledning, så vi sammen kan strikke en passende løsning sammen til dig. Vi tilbyder tagdækning til konkurrencedygtige priser og i rigtig høj kvalitet i Vejen, Kolding og Vejle. Vi har fokus på et højt serviceniveau gennem fagligt og kompetent håndværk, der bliver udført med stolthed og en stor portion erfaring. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder - det er ganske uforpligtende.

Ring på telefon 4082 4295 eller send en e-mail til claus@nythus.com.

Bliv ringet op

Arbejde med ansvar

At drive et byggefirma, der henter hovedparten af opgaverne i nærområdet, stiller krav til at du opfører dig ordentligt, og leverer en høj kvalitet - hver gang.

Jeg stiller de samme høje krav til mine samarbejdspartnere og leverandører af materialer.

Privat bor Claus Hansen, 44 år, i Vejen, sammen med kone og to børn.

Kontakt Claus på tlf. 4082 4295 hvis du vil bygge nyt hus, forny det eksisterende, eller mangler hjælp indenfor: total entreprise, tømrer arbejde, murer opgaver, belægning- og anlægsarbejde, køkkenmontage, gulv- og tagbelægning.

Claus Hansen

Vi er...

Byggefirmaet Claus Hansen logo

Kontakt os

Claus Hansen

Vores eksisterende kunder siger...

“Vi fik Claus anbefalet gennem vores nabo, og har været meget tilfredse med total-ombygningen af vores sommerhus og flere andre opgaver – han holder hvad der bliver lovet – til en god pris”
Peter & Inger Petersen, Gram

“Vi brugte første gang Claus til at lave ordentlig finish efter andre håndværkere, og senest har han opført en komplet tilbygning til vores nybyggede hus – begge dele indenfor budget og til aftalt tid”
Rikke & Kim Østergaard, Vejen

Kontakt mig gerne

Kontakt mig på tlf. 4082 4295, hvis at du gerne vil tale med mine tidligere kunder.

Ovenstående er kun nogle få af de mange kunder, jeg gennem de seneste 28 år har haft fornøjelsen af at arbejde for.