Tømrer i Vejen

Tømrerarbejde i Vejen

Professionel og kvalitetsbevidst tømrer

Står du og mangler en professionel og kvalitetsbevidst tømrer i Vejen, Kolding eller Vejle eller omegn, er vi hos Byggefirmaet Claus Hansen et seriøst tømrerfirma med mange års erfaring. Vi udfører alle former for tømrerarbejde til private og erhverv i rigtig høj kvalitet, så du får et flot resultat, du kan være glad for i mange år. I mere end 28 år har vi udført specialopgaver, konventionelle tømreropgaver, bygget nye huse, stået for renoveringer af huse, sommerhuse, tagdækning, tilbygninger og meget andet. Vi lever af glade kunder, hvilket er hele vores eksistensgrundlag. Derfor kan du være sikker på at få en god behandling, fortrinlig service og ikke mindst et godt stykke håndværk af en professionel tømrer, der sætter kvaliteten i højsæde.

Grundighed, effektiv og høj faglighed

Hos Byggefirmaet Claus Hansen har vi altid fokus på at levere et højt serviceniveau fra start til slut. Du får en tømrer, der er personlig og nærværende, da det kræver tillid at lade andre renovere eller bygge på dit hus. Den tillid kvitterer vi for med et flot stykke arbejde, som vi udfører med kyndig hånd og høj faglighed. Vi er yderst grundige og omhyggelige i samtlige henseender, da det typisk er de små finesser, der er afgørende for, om det ender med at blive perfekt – lige fra kælder til tag. Samtidig er vi utroligt effektive - dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Skal du bruge en tømrer, der leverer den rette kvalitet til den rigtige pris, er vi klar til at hjælpe dig med en god løsning.

Din tømrer med præcision og faglig integritet

Noget af det vigtigste for en tømrer er, at alt arbejde bliver udført med stor præcision, og at alle tegninger bliver overholdt til punkt og prikke. Vi udfører alt tømrerarbejde med stor perfektionisme, da vi besidder masser af faglig integritet og stolthed i vores arbejde. Det er din garanti for, at du får udført et godt stykke håndværk, der er i orden, når du bestiller din opgave hos os. Vi kommer naturligvis altid til den aftalte tid og er færdig med din opgave inden for tidsrammen. Du kan altid regne med den aftalte pris såvel mundtligt som skriftligt, da vi er et seriøst foretagende, der lever op til dine forventninger. Vi kan selv varetage en eventuel totalentreprise, og vi bestiller materialer efter aftale med dig. Vi anvender udelukkende byggematerialer af høj kvalitet, så dit hus, lejlighed, sommerhus eller firma får den behandling, det fortjener.

Få et tilbud på tømrerarbejde i Vejen, Kolding og Vejle

Har du brug for en fagligt kompetent og dygtig tømrer i Vejle, Kolding eller Vejen med referencerne i orden, er vi klar til at hjælpe dig i mål med din opgave. Vi har fokus på dine behov, hvorfor alle opgaver er lige vigtige - store som små. Vi har altid en målsætning, der hedder, at du skal være 100% tilfreds med resultatet, og derfor leverer vi en høj kvalitet hver eneste dag uanfægtet opgavens omfang. Vi er til for at imødekomme dine ønsker, så lad os høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Bestil din tømrer her på telefon 4082 4295 eller send en e-mail til claus@nythus.com.

Bliv ringet op

Arbejde med ansvar

At drive et byggefirma, der henter hovedparten af opgaverne i nærområdet, stiller krav til at du opfører dig ordentligt, og leverer en høj kvalitet - hver gang.

Jeg stiller de samme høje krav til mine samarbejdspartnere og leverandører af materialer.

Privat bor Claus Hansen, 44 år, i Vejen, sammen med kone og to børn.

Kontakt Claus på tlf. 4082 4295 hvis du vil bygge nyt hus, forny det eksisterende, eller mangler hjælp indenfor: total entreprise, tømrer arbejde, murer opgaver, belægning- og anlægsarbejde, køkkenmontage, gulv- og tagbelægning.

Claus Hansen

Vi er...

Byggefirmaet Claus Hansen logo

Kontakt os

Claus Hansen

Vores eksisterende kunder siger...

“Vi fik Claus anbefalet gennem vores nabo, og har været meget tilfredse med total-ombygningen af vores sommerhus og flere andre opgaver – han holder hvad der bliver lovet – til en god pris”
Peter & Inger Petersen, Gram

“Vi brugte første gang Claus til at lave ordentlig finish efter andre håndværkere, og senest har han opført en komplet tilbygning til vores nybyggede hus – begge dele indenfor budget og til aftalt tid”
Rikke & Kim Østergaard, Vejen

Kontakt mig gerne

Kontakt mig på tlf. 4082 4295, hvis at du gerne vil tale med mine tidligere kunder.

Ovenstående er kun nogle få af de mange kunder, jeg gennem de seneste 28 år har haft fornøjelsen af at arbejde for.