Totalrenovering i Vejen

Totalrenovering i Kolding

Går du og overvejer at få gjort noget ved dit gamle hus eller sommerhus i Vejen, Kolding eller Vejle, tilbyder vi professionel totalrenovering i høj kvalitet til både private og erhverv. Har du et aldrende hus fra 60’erne eller 70’erne, som efterhånden længe har trængt til en opgradering af både facade, træværk og tag, er vi klar til at hjælpe dig i mål med et flot resultat. Hos Byggefirmaet Claus Hansen har vi mange års erfaring med grundig og effektiv totalrenovering af parcelhuse og villaer i alle aldre og forfatning. Vi har glædet rigtig mange kunder igennem 28 år, hvor vi har udført gennemgribende renoveringer, som har tilført et ellers gammelt hus helt nyt liv og masser af værdi for ejerne. At få udført en totalrenovering er en investering, der øger ejendomsværdien, hvilket er særligt hensigtsmæssigt, hvis du en dag regner med at skulle sælge.

Faglig integritet og faglig stolthed

At bestille totalrenovering kræver tillid til det pågældende firma, da det handler om dit hus og dine penge. Derfor ligger det os meget på sinde at skabe et tillidsbånd fra start, da vi mener, at det første møde er noget af det vigtigste, når du bestiller en opgave hos os. Vi garanterer et tømrerfirma med stor faglig integritet og faglig stolthed, hvilket er din sikkerhed for, at vi altid udfører et perfekt stykke arbejde hver gang. Vi sætter en ære i at levere en kvalitet i særklasse, således at du bliver glad for det færdige resultat og ser frem til at bo i dit næsten nye hus. En totalrenovering giver dig et næsten nyt hus, som lever op til gældende lovgivning, anbefalinger og krav om energi mv. Og det kan vi hjælpe dig med.

Vi stiller krav til vores leverandører

Når vi påtager os et job, er det vores fornemmeste opgave at udstyre os selv med det stærkeste byggemæssige fundament, hvilket giver os de bedste forudsætninger for at kunne udføre en totalrenovering i rigtig god kvalitet. Derfor stiller vi krav til vores leverandører, således at vi har nogle solide, holdbare og slidstærke byggematerialer at renovere dit hus med fra fundament til gavl. Du kan derfor være sikker på, at vi renoverer dit hus med nogle af branchens bedste materialer, da vi udelukkende anvender de mest anerkendte løsninger. 

Vi udfører totalrenovering i Vejen, Kolding, Vejle og omegn

Hos Byggefirmaet Claus Hansen tager vi ansvar og udfører altid en opgave til tiden. Vi er punktlige, da vi har stor respekt for din tid. Vi kommer derfor altid til aftalt tid, og vi giver naturligvis besked i tilfælde af, at vi mod forventning skulle blive forsinket. Du får også en totalrenovering, der koster det, vi aftalte fra start, så der ikke kommer uventede regninger og gebyrer. Vi rydder selvfølgelig op efter os selv og tager ansvar for alt, vi laver. Søger du et dygtigt og vellidt tømrerfirma i Vejen, Kolding eller Vejle med masser af erfaring til en ombygning, tilbygning eller en totalrenovering, er vi altid parate til at rådgive og vejlede dig, så du får den rigtige løsning til dit hjem.

Ring og hør nærmere om dine muligheder på telefon 4082 4295 eller send en e-mail til claus@nythus.com.

Bliv ringet op

Arbejde med ansvar

At drive et byggefirma, der henter hovedparten af opgaverne i nærområdet, stiller krav til at du opfører dig ordentligt, og leverer en høj kvalitet - hver gang.

Jeg stiller de samme høje krav til mine samarbejdspartnere og leverandører af materialer.

Privat bor Claus Hansen, 44 år, i Vejen, sammen med kone og to børn.

Kontakt Claus på tlf. 4082 4295 hvis du vil bygge nyt hus, forny det eksisterende, eller mangler hjælp indenfor: total entreprise, tømrer arbejde, murer opgaver, belægning- og anlægsarbejde, køkkenmontage, gulv- og tagbelægning.

Claus Hansen

Vi er...

Byggefirmaet Claus Hansen logo

Kontakt os

Claus Hansen

Vores eksisterende kunder siger...

“Vi fik Claus anbefalet gennem vores nabo, og har været meget tilfredse med total-ombygningen af vores sommerhus og flere andre opgaver – han holder hvad der bliver lovet – til en god pris”
Peter & Inger Petersen, Gram

“Vi brugte første gang Claus til at lave ordentlig finish efter andre håndværkere, og senest har han opført en komplet tilbygning til vores nybyggede hus – begge dele indenfor budget og til aftalt tid”
Rikke & Kim Østergaard, Vejen

Kontakt mig gerne

Kontakt mig på tlf. 4082 4295, hvis at du gerne vil tale med mine tidligere kunder.

Ovenstående er kun nogle få af de mange kunder, jeg gennem de seneste 28 år har haft fornøjelsen af at arbejde for.